lördag 6 november 2010

Så mycket bättre!

När vi e tillsammans... Det är precis så jag känner just nu:)

Vi har haft en super härlig dag i dag, började med härlig frukost. Sen visade vi upp Stadsparken i höstskrud, lek och korv grillning.. Dessvärre blev det inte så goda korvar, vi fick ingen glöd bara eld!!! Men vi gjorde ett gott försök:)
Dennis anslöt efter träningen, han har varit väldigt fokuserad hela dagen. Det känns här hemma att det är en viktig dag i morgon.

Micke fixade match mat= för er som känner oss, köttfärsås & spagetti med mosto dont god sallad. Jag har fått en hang up på fänkål, helt underbart att ha en sallad.

Nu laddar vi för "så mycket bättre" chips, dip, ostar, marmelad och vin så klart!

Du, glöm inte kolla imorgon, då kommer bilder från dagen.

Önskar dig en fin kväll!!
Kram

5 kommentarer:

  1. Hej söta du. Vad roligt att du har skaffat en blogg, nu kan vi följa er och ni känns inte lika långt borta. Jättefina bilder, Winston såg dem och hälsar att han saknar "sin Viggo". Massa pussar och kramar till er och hälsa familjen. //Carolina

    SvaraRadera
  2. Här kommer en lycka till spark från Halmstad som hoppas de vinner matchen:-))
    Härligt m familjen på besök! Kram

    SvaraRadera
  3. tjooohoooo jag kan kommentera från datorn men icke från iohonen ... =) låter som att du mår så hilma bra när du har dina bästa nere å det är du verkligen värd!! =) idag ska vi hejja vårat hejjigaste här hemma från sthlm, har ja sagt på sistone att jag ÄLSKAR din blogg ;) massa puss lillasyster

    SvaraRadera
  4. hahah å försten hilma tue att det blev spagge å k-sås hur ska det annars gå i eftermiddag :O :O

    SvaraRadera
  5. Visst var det tur att det blev köttfärssås!!!

    SvaraRadera