lördag 30 april 2011

Valborgs mässoafton!

Ikväll har det varit "afton", det betyder att vi gjort oss fina och varit iväg på middag. Vi var hembjudna på middag rill en familj på dagis.
Det blev god mat, god dryck, massor av bus för barnen och trevlig vuxen tid:) Tack familjen för en härlig kväll! Vi kommer gärna igen :)

Vi har haft en toppen grym familjedag idag. Började med en sväng på Roger för lördags shopping.. Det blev lite blommor, blommor till mina nya ute krukor. Vi har nämligen varit hos Dennis lagledare och fått en massa "bra att ha "
Saker till trädgården, bl.a. kratta, krukor, solarolar och endel såg maskiner som Dennis var mest nöjd med :)

Viggo lekte av sig ett par timmar hos fina familjen Lejonberger. Det är så skoj för Viggo att komma iväg till lite kompisar ibland. Han älskar det verkligen!

Känner mig rätt trött måste jag säga, har en huvud värk som är på ingång... I morgon blir det slappa morgon och chill på trädgården.. Sen kommer Karro med fina familjen hem, hoppas på att träffa henne en stund.

Sov så gott, kram

1 kommentar:

  1. ååå så härligt det låter!!! Idag blir det Strandafjället för oss, vet du vad det är??? KOlla min länk i bloggen, u and fam would love it!!!

    SvaraRadera