måndag 11 april 2011

Sitta inne, vem vill det?


Vem vill sitta inne en sån här underbar dag?
Det är runt 20 grader varmt ute i solen, är våren här nu? Jag önskar verkligen det, jag behöver verkligen vår och solens energi nu.
För ett par timmar sen ramlade det in ett gäng het aunga fotbollskilla rhär på kansliet, de skulle på borta match. Den ena hade het T-shirts, den andra shorts och alla hade deras hetaste sommar solglas ögon på sig. De njöt av att det var varmt ute, det skulle bli "GÖTT" att spela i det här vädret.
Man säger så här nere!

Vi har rätt fullt upp nu inför premiären i helgen, det ska bli så skoj att det drar igång.
Skoj att Carolina, Stefan , Winston & Amy kommer och hejar på de gröna.

Viggo och Dennis är på golf ranchen och slår. I går slog Viggo 120 bollar... Han slog rekord enligt honom, så här lät det när han kom hem.
Mamma, jag slog först upp för en backe, sen ner för en backe och sen upp för en backe igen.... Underbara lilla skrutt som är så duktig. Det är roligt att han gillar det, för fotbolls skola det vill han ju inte gå på....

Jag ska ta mig en prommis i det härliga vädret innan de kommer hem och vi ska kolla
Assyriska- Hammarby... Gör det du med och säg vad du tycker i morgon. Får vi se om vi har samma åsikter..

Stor vår kram

Hoppas man blir så här brun i år....

2 kommentarer:

  1. God kväll i Jönköping , vi såg matchen tyckte nog att AFF var bäst men det hade varit rättvist med 1-1 .Vårat lag i hjärtat är Jönköping Södra sov gott o glöm inte att vi älskat er kram från mamma o pappa.

    SvaraRadera
  2. Mamma vi tyckte AFF var bäst också, håller laget men inte Richard!!! Ni har endel lag i hjärtat nu , tur ni har stora goda hjärtan. Massa puss tillbaka

    SvaraRadera