söndag 12 december 2010

Våra söndag mornar har blivit heliga, vi tar låååång tid på oss att starta dagen. Viggo vaknar runt 08.00, kilar iväg för att kolla sin playmobil kalender. Sedan ställer han i ordning borgen med alla gubbar och sättet igång med dagens lek.
Vi får lugga kvar i sängen och kolla morgon nyheterna, efter en stund går vi ner och gör i ordning frukost brickan som tas med till sängen.

När Dennis och jag träffades fick man inte äta mackor i sängen... Men jag som är uppvuxen med frukost på sängen och massor av mys. Det tog inte många mornar innan vi ändrade på det:)

Vi hade en tippen bra middag hos Hasse m familj, en stor stjärna i himlen till dem för det fina bemötandet mot Viggo. De pysslade om honom, såg till att han fick godis, film och mys. Deras två trevliga pojkar var så goda med lillen.

Nu är mina älsklingar och köper glass å hyr film, dem har nämligen vaknat dunder förskylda, tror deras emunförsvar är i botten. Hoppas att dem snart blir pigga igen. Nu är det ju snart jul, i morgon kl 0715 ska Viggo vara färdig ombytt till Lucia tåget på dagis....

Jag sticker till Iems och kränger:)
stor kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar