måndag 16 maj 2011

Måndag igen..

I dag är det riktigt trist väder här i Jönköping, det är grått och blåsigt. synd att man inte fick ligga kvar i sängen i morse med prinsarna.. Där är så jobbigt att behöva gå i från mina killar när de ligger där och gosar tillsammans. Men så är ju livet!
Dagis är stängt i dag , så Viggo är hemma med Dennis, undrar så vad de hittar på? Viggo ville så gärna att Victor skulle få komma hem till oss och leka lite, hoppas dennis tar tag i det och hämtar honom.

I går eftermiddag var Viggo och jag inbjudna till Jönköpings stråkorkesters konsert, Victor och hans stora syster skulle spela. Det var en super fin konsert, den avslutades med en balett uppsättning. Viggo stod upp och apploderade i slutet... Härliga pojk som lärt sig att uppskatta det mesta, jag är så glad för det.

Dennis kom hem runt midnatt, nöjd, trött och ÖM i hela kroppen. Enligt honom själv hade han aldrig kännt sig så öm i benen. Det handlar om att alltid göra sitt yttersta, att alltid max prestera. De hade inte varit det bättre laget, men de vann.. Så jäkla viktigt!
Tabellen ser bra ut för de gröna grabbarna..Nu ligger vi 4a, gamla kära Assyriska är i klar ledning, GRATTIS!
Kolla länken, http://svenskfotboll.se/superettan/tabell-och-resultat/
Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar