måndag 7 februari 2011

Hej du sköna

Då var det dags för ny vecka igen, helgen går så fort! Visst håller ni med om att det borde vara en dag till att var ledig på? 

Det blev tillsist 3-2 till Husqvarna i matchen, trist med förlust men vad fasen det är ju ingen serie match.. tur var väl det. Tur var även att vi fick besök och hade planer för kvällen så inte älskling deppade=) Usch jag ser verkligen inte fram emot när serien börjar och det kommer förluster. I för sig så är Dennis rätt bra på att hantera dem, han släpper det oftast i bilen på vägen hem. Sen kommer tankarna tillbaka på kvällskvisten och då är det analysering hela natten... 

Söndagen. åh vår söndag var helt magiskt underbart härlig. 
Vi startade med en lååång brunch här hemma, gick analyserade kvällen och hade ett gäng goa skratt åt gamla minnen och olika händelser vi haft tillsammans med Anna & Jens. Vi började spåna på en fjäll resa över nästa nyår tillsammans. Ska bli skoj att äntligen få se Jens åka. 

När de åkt chillade vi i soffan innan det var dags att sätta fart med diverse sysselsättningar. Vi hann med så mycket, damsuga bilen, sopa gården, möblera om, laga söndags middag och basta. Det blev verkligen bra i gäst rummet, den stora vita myrån åkte in där och sängen flyttades. 
Bild kommer nedan. 

Mamma & pappa hade besök av kusin Tina med familj i dag, det bjöds på semlor och skype med mig... Det var så skoj att se dem allihop, deras fina barn Filippa & Axel. Alltid lika glada och fart fyllda. Viggo var inte så förtjust i all prata med dem, han spelade mest ds. 

Nu kollar vi på Konferens resan. Vilka tokstollar som kallar sig Spökjägarna....
Här nedan är deras regler när de är på spök jakt:
Gå aldrig ensam
Akta kablar
Inga mobiler på ( ok när man har rökpaus) 
Viska inre

HAHAHAHAH!!!! 

Viggo har det så himla bra på förskolan nu, i dag var det så härligt att hämta honom, de hade så mysigt. Satt och ritade tillsammas med sin kompis Victor. De verkar gilla varandra. När vi var på inskolning var det visnings dag, då hade just den här Victor en riddare på häst som han visade. Då förstod jag att han och Viggo kommer bli vänner. Han lär Viggo en massa saker, han tycker dock att Viggo borde klippa sig=) Men det kommer han aldrig att göra, älskar att han är så stark.

När vi kom hem satte sig Viggo och ritade, vips hade han gjort en räv. Jag frågade om han kunde skriva räv? VISST sa han och så ljudade han till sig ordet och skrev det. Grymt!

NÄ hä nu är det dags att kela i soffan tillsammans med älskling.



PUSS OCH GODNATT!

1 kommentar:

  1. åå vilken fin bild på er längst ner !!! <3 det kallar ja för kärlek !! längtar så tills vi ses i helgen pusss // lillen

    SvaraRadera