söndag 10 juli 2011

Öland.


Vi startade vår resa i tisdags morse, just ett par timmar efter att kärek kommit hem från Brage matchen. Förrästen så slutade den oavgjort 1-1, kärlek blev bäste spelare och kom hem med en korvring i pris... Bättre det än en väska eller handduk med någon logga på.
Allting var packat, huset var städat och picknicken gjord, vi var äntligen iväg på vår gemensamma semester för denna sommar. Ett soligt och lugnt Öland väntade oss. 


 Efter en god och efterlängtad lunch fick vi ett par timmar vid poolen innan vi traskade ner till hamnen för middag. Ingen vidare upplevelse men solen värmde och vi var tillsammans. Det var super mysigt att familjen Marklund var med oss. Tappert kämpat av dig Frida med stora magen =)
 Efter en låång dag på Öland "sunk"Djurpark passerade vi underbara Paradis verkstaden.
www.paradisverkstaden.se
Till er som ska till Öland i sommar, ÅK INTE till Ölands Djurpark!!!! Det var smutsigt, djuren hade det trångt, inga roliga saker att leka med, det fanns ingen kärlek över huvud taget över den platsen. Borde skämmas som har en så stor turist attraktion. Dags att fräscha till sig ordentligt!




 På kvällarna gick vi ner till bryggan, det var så vackert och rofyllt där. Viggo sprang runt på bryggan med sin hov och fångade småfisk. En kväll tog vi med oss mys middag ner och hade super trevligt. Synd bara att det blev lite väl blåsigt just denna kvällen.
Hotellet vi bodde på tycker jag var toppen, god mat, trevlig personal, poolen ( som pojkarna låg i hela eftermiddagarna ), litet och familjärt på ett otroligt trevligt sätt.
Sen kan jag tycka att de borde fräscha till rummen lite, de var rätt så slitna. Som tur är så har man ju inte så många timmar där. Vi sov ju bara där =)
På sen kvällarna satt vi i en hörn soffa och drack vin, snackade och bara njöt av vår semester. Vår enda sommar semester. Tack älskade Dennis och Viggo för att ni är mina, att få älska er och älskas av er är otroligt härligt.
I dag blir det tvättning och packning, om ett par dagar åker Viggo och jag till paradiset. Vi packar bilen och sätter fart mot LANDET!!!!!!! Där väntar världens bästa familj på oss, oj oj oj vad vi ska ha nice.





Ligger just nu i sängen, vaken sedan en timme. Snart kommer kärlek med en kopp kaffe, sedan är det bara att sätta i gång.

Måste ju skicka en hälsning till mina trognaste läsare, min älskade svägerska och svåger.. HAHAHAHAH
Hoppas att ni har en underbar dag i Marstrand!
All kärlek till er från oss

2 kommentarer:

  1. Hahhah ja vi har det helt underbart har nyss
    Ätit en fantastisk musselsoppa å dricker lite vin :)
    Det är stena match cup här så super mycke folk
    Å jätte trevlig stämmning !! Vi njuter av varje
    Sekund av våran sommar semester !!! Älskar å saknar er!!
    Ni verkat haft det underbart på Öland å ni vet
    att mina bästa är värda det bästa !! Puss Mickis å rickis

    SvaraRadera
  2. Saknar dig vännen!
    Ha det nu bäst på landet med era närmaste.
    Vi ses snart....
    Puss & kram

    SvaraRadera