torsdag 20 september 2012

Är sidan nerlagd?

Hej hej!
Ni kanske undrar om sidan är nerlagd, om jag gått under ytan eller om jag bara lagt av?

Mitt huvud är fullt av tankar just nu, det är mycket som står på spel och en hel del nytt som ska tas ställning till.
Mitt liv känns upp och ner, fyllt av ångest och en massa kärlek och lycka för det som komma skall.
Min lilla skatt i magen verkar må toppen, det är full fart och krämporna kommer och går. Inga konstigheter, bara den lilla detaljen att det var ca 7 år sen sist för mig och jag minns just ingenting!!!!

Viggo ligger med sina små händer och berör magen, han pussar på den och är väldigt förälskad och förväntansfull. Förstår han verkligen vad det här innebär? Vet han att det kommer flytta in en liten varelse som kanske håller oss vakan, får oss att bli tokiga och fulla av känslor vi inte visste fanns. Att helt plötsligt älska något annat barn på samma sätt som vi älskar Viggo... Den tanken skrämmer mig lite faktiskt, Viggo är ju det finaste jag har.

En liten uppdatering till er mina vänner.
I helgen är det bröllop för Karin och Alex i Stockholm som gäller. Det ska bli alldeles underbart att få vara med, att få träffa tjejerna och bara ha en härlig helg.
Ska försöka dela med mig av dagen....
Lite bilder till er på senaste tiden:)
















Må så gott!
Kram

2 kommentarer:

  1. Så fint du skriver och med vilken värme , det kommer en tår o jag tänker på er så mycket längtar längtar mycket mycket efter er,. men det är inte så långt kvar tills jag får krama om er mina Kära skickat massor mad kramar så o pussar så länge från Mamma Mormor

    SvaraRadera
  2. Fina du och fina magen!!! Massor med kramar/ Carolina R

    SvaraRadera